Сертификати с Разширена Валидация

SSL сертификат Валидация Издаване Защита Цена/година
Comodo EV SSL Разширена Валидация 1-7 дни Единичен домейн 295.00 лв. Детайли
Comodo Multi-Domain EV SSL Разширена Валидация 1-7 дни Мулти домейн 460.00 лв. Детайли
GeoTrust TrueBusinessID EV Разширена Валидация 1-5 дни Единичен домейн 345.00 лв. Детайли
GeoTrust TrueBusinessID EV SAN Разширена Валидация 1-5 дни Мулти домейн 690.00 лв. Детайли
Symantec Secure Site PRO EV Разширена Валидация 1-5 дни Мулти домейн 2200.00 лв. Детайли
Symantec Secure Site EV Разширена Валидация 1-5 дни Мулти домейн 1550.00 лв. Детайли
Thawte Web Server EV Разширена Валидация 1-5 дни Мулти домейн 355.00 лв. Детайли

SSL сертификати с Разширена Валидация

SSL сертификатът с Разширена Валидация изисква по-дълъг процес на проверка преди да може да бъде авторизиран. Поради тази причина, това означава, че вашият сайт ще се ползва с високо доверие и ще бъде защитен от всеки, който го използва. Това са сертификатите с най-високо ниво на сигурност, защото те свързват информацията за компанията с името на домейна. Те осигуряват защита от фишинг атаки и затова клиентите се чувстват сигурни, когато те могат да видят, че някой от тях се използва.

EV сертификатите гарантират защита, когато се правят онлайн транзакции и дават гаранция за до $ 1,500,000. Това дава възможност на клиентите да се чувстват сигурни, когато използват вашия уеб сайт, дори когато те прехвърлят пари. Повечето от Extended Validation SSL сертификати са съвместими с основните браузъри; Mozilla 3+, Google Chrome, IE 7.0+. Safari 3.2+ и Opera 9.5+. Той също така работи с браузъри за мобилни телефони; Netfront 3.0+, Safari за IOS (IPhone 3GS и по-следващите), Microsoft Pocket Internet Explorer, Blackberry и Palm / Handspring Blazer 2.0+.

Има много евтини сертификати с Разширена Валидация и ние ще намерим този, който предлага най-добрата стойност за вашите пари, като се уверите, че той върши работата, която ви трябва за най-ниската възможна цена.

Comodo сертификатите с Разширена Валидация са най-популярният вид в съответната област. Потребителите ще видят адресната лента в зелено, когато те влязат в техните сайтове, което ще ги изпълни с увереност. Те също ще видят и името на компанията, която е издала SSL сертифицирането. Това означава, че те могат да бъдат спокойни, че се намират на сайт, който им предлага сигурност, когато въвеждат личните си данни.

Струва си да прегледате списъка на всички сертификати, които се предлагат. Възможно е да сравните търговски марки и видове, за да разберете по какъв начин се различават те. Също така ще видите какви документи са ви необходими, за да си получите сертификатите.

img

Comodo EV SSL Сертификат

Това е сертификат с Разширена Валидация, който осигурява доверие от вашите клиенти. Вие ще получите зелена адресна лента, която ще показва на посетителите ви, че е безопасно да използват вашия сайт. Това е най-евтиният EV SSL сертификат, който предоставя зелената адресна лента.

Научете повече

Comodo Multi-Domain EV SSL Сертификат

Comodo Multi-Domain SSL с Разширена Валидация ще ви даде възможност да защитите между 2 и 200 домейн имена със зелена адресна лента. Няма да е необходимо да си губите времето с много различни сертификати, вие просто трябва да имате един, който да прави всичко. Възможно е да защитите всички домейн или общи имена с този сертификат.

Научете повече

GeoTrust True BusinessID EV SSL Сертификат

GeoTrust True Business EV SSL сертификатите ще ви позволят да имате зелена адресна карта на вашия сайт, което ще увеличи доверието на хората, посещаващи сайта ви и ще ги насърчават да купуват повече. Този Truebusiness ID EV SSL сертификат осигурява 256-битово криптиране.

Научете повече

GeoTrust True BusinessID EV SAN SSL Сертификат

Този SSL сертификат ще позволи на вашия сайт да показва зелената адресна лента. Това ще даде на посетителите ви доверие в сигурността на сайта, която ще бъде на най-високо 256-битово ниво. Също така е възможно да се използва SSL сертификата GeoTrust True BusinessID EV SAN, за да защити до 25 домейна с помощта само на един сертификат.

Научете повече

img
img

Symantec Secure Site EV SSL Сертификат

Symantec Secure Site EV + SAN SSL сертификатът е чудесна възможност да ви се помогне да привлечете повече посетители на уебсайта ви чрез предоставяне на най-високо ниво на криптиране. Той осигурява 256-битово криптиране, държайки нещата колкото е възможно по-защитени. Поради факта, че той поддържа вашия сайт защитен, това ще означава, че клиентите са по-склонни да завършат онлайн транзакциите, които те искат да инвестират с вас.

Научете повече

Symantec Secure Site Pro EV SSL Сертификат

Symantec Secure Site PRO EV + SAN е най-доброто решение за най-високо ниво на защита на уебсайт; ще привлечете повече клиенти към вашия уебсайт, давайки им увереност да завършат своите транзакции. Symantec Secure Site PRO EV SSL сертификат не е просто един SSL сертификат за онлайн бизнес и защита, Symantec помага да се насочва трафика към вашия уебсайт с намаляване на изоставените транзакции.

Научете повече

Thawte Web Server EV SSL Сертификат

SSL сертификатите осигуряват сигурност и корпоративните и правителствени служби се нуждаят от най-доброто. Thawte SSL EV SSL сертификатът осигурява високо ниво на сигурност с 256-битова защита.

Той предлага изключително високо ниво на защита в зависимост от използвания браузър от клиента. Той предлага зелена адресна лента, така че клиентите могат веднага да видят, че уебсайта е безопасен и само сертификатите с Разширена Валидация (EV) осигуряват това. Отнема повече време за валидация, но си струва за сайтове, които се нуждаят от по-високо ниво на сигурност.

Научете повече

img