GeoTrust TrueBusinessID EV Сертификат

GeoTrust TrueBusinessID EV

Валидация
Разширена

Издаване
1-5 дни

Неограничено
преиздаване

Безплатен
печат

Съвместимост
99.3%

Зелена адресна лента

Защита с и без WWW

Защита домейн или поддомейн

Гаранция
$1 500 000

Описание

GeoTrust True Business EV SSL сертификатите ще ви позволят да имате зелена адресна карта на вашия сайт, което ще увеличи доверието на хората, посещаващи сайта ви и ще ги насърчават да купуват повече. Този Truebusiness ID EV SSL сертификат осигурява 256-битово криптиране.

Той има Разширена Валидация, което означава, че е по-високо подсигурен. Посетителите мигновено ще забележат, че може да се има доверие на сайта. Клиентите ще бъдат уверени да стартират онлайн пазаруване с вас, защото те ще видят зелената адресна лента и ще знаят че данните от кредитните им карти са в безопасност.

GeoTrust прави така, че сертификата да се инсталира бързо и лесно. Има ръководства за употреба за различни сървъри, така че лесно можете да намерите най-подходящия. Няколко минути след като е инсталиран, вие ще видите затворения катинар на браузъра. Клиентите също ще го виждат и ще ви се доверяват повече. Вие също така ще получите отличителен знак за сайта, който има дата и час на него, така че клиентите ви могат да проверят данните на вашия сертификат за сигурност.