Comodo EV SSL Сертификат

Comodo EV SSL

Валидация
Разширена

Издаване
1-7 дни

Неограничено
преиздаване

Безплатен
печат

Съвместимост
99.3%

Зелена адресна лента

Защита с и без WWW

Защита домейн или поддомейн

Гаранция
$250 000

Описание

Това е сертификат с Разширена Валидация, който осигурява доверие от вашите клиенти. Вие ще получите зелена адресна лента, която ще показва на посетителите ви, че е безопасно да използват вашия сайт. Това е най-евтиният EV SSL сертификат, който предоставя зелената адресна лента.

Comodo EV SSL е сертификат с Разширена Валидация и това означава, че вие ще трябва да валидирате вашият и-мейл и да предоставите бизнес документи. Тази проверка ще ви даде възможност да получите по-високо ниво на сигурност, което ще впечатли вашите потенциални клиенти и ще им помогне да се доверят на вашия уебсайт. Те ще ви повярват веднага, след като те влязат на сайта, като това означава, че са по-склонни да правят транзакции на сайта. Те ще се радват да използват кредитни карти, тъй като ще знаят, че са защитени от фишинг атаки.

Всеки от SSL сертификатите е силен и мощен и има високо браузър признаване. Comodo сертификатите работят с 99.3% от браузърите, което означава, че те са много рентабилни. Има много по-скъпи сертификати на пазара, които не дават това ниво на защита. Следователно Comodo EV SSL дава отлична стойност за парите. Сертификатът има и Comodo лого за доверие. Можете дори да получите страхотна клиентска поддръжка, ако имате нужда, от топ Comodo технически персонал.