Thawte SSL 123 Сертификат

Thawte SSL 123

Валидация
Домейн

Издаване
8 минути

Неограничено
преиздаване

Безплатен
печат

Съвместимост
99.3%

Зелена адресна лента

Защита с и без WWW

Защита домейн или поддомейн

Гаранция
$500 000

Описание

Сертификатите Thawte SSL 123 могат бързо да ви позволят да получите криптирана връзка към вашия уеб сървър. Сертификатът е само с Домейн Валидация и осигурява до 256-битово покритие за приложения, които не са изложени на риск от измами или фишинг. Сертификатът включва домейн удостоверяване, знак за доверие за сайта, 30-дневна гаранция за връщане на парите обратно и безплатно преиздаване.

Възможно е да го използвате, за да получите частна връзка за вашия интранет, поща и FTP сървър, както и за други приложения, също така той е достъпен за по-малко от един работен ден. Възможно е да се използва, за да се защити поверителната информация като такава, използвана за сигурни влизания и други взаимодействия. Той осигурява до 256-битово криптиране и до $ 100,000 гаранция.

Thawte сертификат центърът ще ви позволи да влезете сигурно и след това да купувате, подновявате и управлявате сертификати лесно. Можете да си купите такива за няколко години, което излиза по-евтино, както и допълнителни лицензи за няколко сървъра на един домейн.