Сертификати от Thawte

Thawte SSL Сертификати
SSL сертификат Валидация Издаване Защита Цена/година
Thawte SSL 123 Домейн Валидация 8 минути Единичен домейн 85.00 лв. Детайли
Thawte Web Server SSL Бизнес Валидация 1-3 дни Мулти домейн 185.00 лв. Детайли
Thawte Web Server EV Разширена Валидация 1-5 дни Мулти домейн 355.00 лв. Детайли
Thawte Wildcard SSL Certificate Бизнес Валидация 1-5 дни ∞ Поддомейни 625.00 лв. Детайли

Thawte SSL сертификати

Thawte защитава транзакции и идентичности в над 240 страни. VeriSign (Symantec) придобиват Thawte през 2000 г. и сега Thawte е ключов член на Symantec семейството на доверените марки. Повече от 950 000 SSL сертификати и Code Signing сертификати са издадени от Thawte от 1995 г. насам.

Thawte предлага поддръжка на различни езици чрез чат, телефон и електронна поща в рамките на глобалния работния ден. Всички Thawte SSL сертификати предоставят Dynamic SiteSeal лого, което можете да поставите на вашия сайт, за да покажете на посетителите, че данните им са защитени.

Защо Thawte SSL сертификати?
Thawte е един от най-старите SSL доставчици в света и няма голяма причина да кажем защо е толкова велик, тъй като всеки, който работи в Интернет е чувал за него. Thawte предоставя най-често срещаният тип на SSL сертификати, като например валидиране на домейни, корпоративно валидиране, с разширена валидация, SAN / UCC и Wildcard SSL сертификати.

Thawte не е толкова евтин, но онлайн доверието и уебсайт защитата трябва да са на най-високото възможно ниво. Препоръчваме такива SSL сертификати да се използват както от физически лица, така и от бизнес клиенти.

img

Thawte SSL 123 Сертификат

Сертификатите Thawte SSL 123 могат бързо да ви позволят да получите криптирана връзка към вашия уеб сървър. Сертификатът е само с Домейн Валидация и осигурява до 256-битово покритие за приложения, които не са изложени на риск от измами или фишинг. Сертификатът включва домейн удостоверяване, знак за доверие за сайта, 30-дневна гаранция за връщане на парите обратно и безплатно преиздаване.

Научете повече

Thawte Web Server EV Сертификат

Той предлага изключително високо ниво на защита в зависимост от използвания браузър от клиента. Той предлага зелена адресна лента, така че клиентите могат веднага да видят, че уебсайта е безопасен и само сертификатите с Разширена Валидация (EV) осигуряват това. Отнема повече време за валидация, но си струва за сайтове, които се нуждаят от по-високо ниво на сигурност.

Научете повече