Symantec Secure Site EV Сертификат

Symantec Secure Site EV

Валидация
Разширена

Издаване
1-5 дни

Неограничено
преиздаване

Безплатен
печат

Съвместимост
99.3%

Зелена адресна лента

Защита с и без WWW

Защита домейн или поддомейн

Гаранция
$1 750 000

Описание

Symantec Secure Site EV + SAN SSL сертификатът е чудесна възможност да ви се помогне да привлечете повече посетители на уебсайта ви чрез предоставяне на най-високо ниво на криптиране. Той осигурява 256-битово криптиране, държайки нещата колкото е възможно по-защитени. Поради факта, че той поддържа вашия сайт защитен, това ще означава, че клиентите са по-склонни да завършат онлайн транзакциите, които те искат да инвестират с вас.

SSL сертификатът върви с лого за доверие на сайта, което дава възможност на клиентите да видят кой подсигурява сайта. Също така има и seal-in-search технология. Сертификатът е един от най-надеждните в света и знакът се вижда от 90,000 уебсайта в 160 страни ; общо 250 милиона посещения на ден.

Поддръжка на клиенти е на разположение 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието безплатно. Можете да използвате и центъра на доверие, за да управлявате профила си, където можете да поръчвате или подновявате сертификати, променяте настройките на профила си и да променяте данните си за плащане.