Comodo Multi-Domain EV SSL Сертификат

Comodo Multi-Domain EV SSL

Валидация
Разширена

Издаване
1-7 дни

Неограничено
преиздаване

Безплатен
печат

Съвместимост
99.3%

Зелена адресна лента

Защита с и без WWW

Защита домейн или поддомейн

Гаранция
$250 000

SAN информация

2 включени домейна

-лв. за допълнителен

248 максимум

Описание

Comodo Multi-Domain SSL с Разширена Валидация ще ви даде възможност да защитите между 2 и 200 домейн имена със зелена адресна лента. Няма да е необходимо да си губите времето с много различни сертификати, вие просто трябва да имате един, който да прави всичко. Възможно е да защитите всички домейн или общи имена с този сертификат.

Тези мулти-домейн SSL сертификати имат разширена валидация, което означава, че те са много сигурни. Те са идеални за компании с повече от един домейн на същия сървър и изискват високо ниво на сигурност за тях. Те са идеалното решение за сайтове за електронна търговия, тъй като осигуряват на клиентите си доверие в сайта чрез зелената адресна лента, показваща, че е безопасно да оставят техните лични данни в него.

Наличието на сертификат, който защитава няколко домейна също ще спести пари и ще направи нещата по-прости. Comodo е единствената компания, която може да осигури покритие за до 200 домейн имена само с един сертификат, следващата най-добра осигурява само 25. Всеки от сертификатите се предлага с три домейна след това до 197 повече могат да бъдат закупени на по-ниска цена.