Wildcard SSL Сертификати

SSL сертификат Валидация Издаване Защита Цена/година
Comodo PositiveSSL Wildcard Домейн Валидация 3 минути ∞ Поддомейни 178.60 лв. Детайли
Comodo Essential Wildcard SSL Домейн Валидация 3 минути ∞ Поддомейни 195.00 лв. Детайли
Comodo Multi-Domain Wildcard SSL Бизнес Валидация 1-3 дни ∞ Поддомейни 400.00 лв. Детайли
GeoTrust TrueBusinessID Wildcard Бизнес Валидация 1-3 дни ∞ Поддомейни 720.00 лв. Детайли
Symantec Secure Site Wildcard Бизнес Валидация 1-3 дни ∞ Поддомейни 3730.00 лв. Детайли
RapidSSL WildcardSSL Домейн Валидация 3 минути ∞ Поддомейни 220.00 лв. Детайли
Thawte Wildcard SSL Certificate Бизнес Валидация 1-5 дни ∞ Поддомейни 625.00 лв. Детайли

Wildcard SSL сертификати

Все повече и повече хора си поръчват Wildcard SSL сертификат, тъй като той е чудесно решение за сигурност и защита на неограничен брой поддомейни под едно домейн име. Това спестява много пари, тъй като не е необходимо да имате няколко наети ай пи адреса за всеки под-домейн, можете да използвате един и същ IP, за да защитите всички поддомейни. Също така е много по-лесно да го управлявате, тъй като това е само един SSL сертификат с едно и също време на годност за всички елементи, вместо с десет или повече единични домейн имена сертификати.

Повечето доставчици на Wildcard SSL сертификати предлагат неограничено сървър лицензиране, така че можете да инсталирате един SSL за колкото сървъри искате с различни IP адреси, така че в действителност вие можете да защитите различни поддомейни на различни сървъри. Всички Wildcard сертификати подсигуряват домейни на най-високо ниво. Comodo Мулти-Домейн Wildcard SSL сертификатите защитават до 100 различни домейна с неограничен брой поддомейни, което е фантастично решение за всички големи компании или хостинг доставчици.

Wildcard SSL сертификатите също вършат чудеса за защитата на различни мейл сървъри и контролни панели, като Cpanel, като можете да защитите основния домейн и всички поддомейни, като autodiscover.domain.com, webmail.domain.com, order.domain.com и още много други поддомейни. Всеки Wildcard SSL има неограничени безплатни преиздавания със самообслужване, така че можете да преиздадете вашият SSL по всяко време в рамките на само няколко минути със сертификатите с Домейн Валидация. Сертификатите с Бизнес Валидация може да изискват повторно обаждане с всяко преиздаване.

img

Comodo Positive SSL Wildcard Сертификат

Това е най-евтиният wildcard SSL сертификат, който можете да закупите, като той е с добро качество и можете да го получите бързо. В рамките на три минути ще разполагате със 128-битов сертификат, готов за употреба, с перфектна браузър съвместимост. Comodo Positive SSL Wildcard сертификатът позволява да го получите бързо и лесно.

Научете повече

Comodo EssentialSSL Wildcard Сертификат

Това е едит от най-евтините wildcard сертификати в света, издава се бързо и е с високо качество. Сертификатът е 256-битов и има отлична браузър съвместимост. Той може да бъде издаден в рамките на 3 минути и затова е много бърз и лесен начин за Comodo защита за вашия уеб сайт.

Научете повече

GeoTrust True BusinessID Wildcard Сертификат

GeoTrust Wildcard SSL ще ви даде възможност за защита на много поддомейни само с един сертификат. Той осигурява 256-битово криптиране за множество сайтове на същия сървър. Можете да спестите много време, както и пари, като просто използвате един сертификат.

GeoTrust TrueBusiness Wildcard позволява вашия SSL сертификат да бъде издаден бързо, докато напълно автентифицира вашия бизнес на първо място. Те ще ви дадат възможността да защитите неограничени поддомейни на същия сървър, които са под домейн име от второ ниво. Те ще издадат * .sampledomain.com и защитят много от другите уебсайтове, които имат други думи, на мястото на *.

Научете повече

img
img

RapidSSL Wildcard Сертификат

Този SSL сертификат ще ви позволи да защитите неограничени поддомейни, както и главния домейн, всички използващи един ай пи адрес. Затова Rapid SSL Wildcard Certificate предоставя голяма стойност за парите, тъй като е с по-ниска цена. Това означава, че онлайн транзакциите ще бъдат защитени, тъй като те ще имат 256-битово криптиране.

Закупуването на Rapid SSL Wildcard Certificate означава, че ще можете да добавяте защита към колкото поддомейна искате, стига те да са под едно и също име на главния домейн. Необходим е само 1 IP адрес, което се различава от стандартния SSL сертификат, за който са необходими 10 IP адреса за 10 поддомейна. След като имате SSL сертификат, регистриран на *.samplename.com, вие ще можете да защитите всеки сайт, който има site1.samplename.com.

Научете повече

Symantec Secure Site Wildcard Сертификат

Symantec Secure Site Wildcard има 256-битово криптиране, което означава, че те имат възможно най-добрата защита. Това не е просто бизнес продукт, чрез който може да се помогне на всички сайтове да привличат повече клиенти и бизнес, тъй като той натрупва доверие с потенциални клиенти.

Това е премиум SSL сертификат и той върви със знак-лого за доверие, отличителен знак в технологията за търсене, както и ежедневно сканиране на сайта за малуер. Това е най-довереният сертификат, който се намира на толкова много сайтове, че се вижда 250 милиона пъти на ден. Със сертификата можете да получите достъп до 24 час на ден, 7 дни в седмицата за поддръжка на клиентите. Можете също така да влезете в Центъра на Symantec Trust, за да проверите данните във вашия профил, да обновявате и променяте настройките и дори да обновявате или поръчвате сертификати.

Научете повече

img
img

Thawte Wildcard SSL Сертификат

Wildcard SSL сертификатът от Thawte ще ви позволи да защитите неограничени количества поддомейни под един ай пи адрес. Това осигурява рентабилен начин да получите домейн име проверка на идентичността на вашия уебсайт.

Само с един ай пи адрес, вие ще можете да защитите толкова поддомейна, колкото желаете. Вие ще можете да използвате 256-битово криптиране за вътрешни мрежи, уеб приложения и сървъри за електронна поща. Вие ще получите знак-лого за доверие, 30 дневна гаранция за връщане на парите обратно, безплатни преиздавания и домейн и бизнес удостоверяване със закупуването на Thawte Wildcard SSL сертификат. Можете да го закупите дори за повече от една година едновременно, спестявайки си както време, така и пари. Има висока браузър разпознаваемост и ако посетителите на уебсайта кликнат върху знака на сайта, те ще могат да видят, че Thawte са авторизирали вашия уебсайт и го защитават. Пълен списък на всички Wildcard SSL сертификати.

Научете повече