GeoTrust TrueBusinessID Сертификат

GeoTrust TrueBusinessID

Валидация
Бизнес

Издаване
1-3 дни

Неограничено
преиздаване

Безплатен
печат

Съвместимост
99.3%

Зелена адресна лента

Защита с и без WWW

Защита домейн или поддомейн

Гаранция
$1 250 000

Описание

Изборът на SSL сертификати за бизнес може да бъде труден, тъй като има толкова много различни, от които може да се избира. GeoTrust има True Business ID SSL сертификат, който ще позволи на клиентите да знаят, че могат да се доверят на уебсайта и че вие искате да се грижите за тях, тъй като сте закупили сертификат от добра компания.

Можете да спестите пари и време, закупувайки евтин, но ефективен SSL сертификат. Конзолата GeoTrust Security Center ви позволява да управлявате вашите GeoTrust True Business ID SSL сертификати. Използвайки високо ниво на сигурност на бизнес идентичност валидиран SSL сертификат, вие ще защитите вашите клиенти. Ще имате неограничени лицензи, така че ще можете да използвате сертификата на всеки сървър, който има същото домейн име.

Ако искате да имате защита за повече домейн имена, можете да го направите с един сертификат. UC/SAN с True Business ID ще ви позволи да защитите до 25 домейн имена само с един сертификат. Онлайн сигурността е това, което правим ние и ние ще сме наоколо, за да ви дадем цялата помощ, от която се нуждаете, за да можете да вземете правилното решение за вас.

- Има до 256-битово криптиране и до 2048-битова коренна защита от автентичността на бизнес идентичността
- Има $ 250 000 гаранция, заедно със знак за сайт
- Сертификатът се издава в рамките на 1-2 работни дни и има опции 1-4 години
- Има неограничени сървър лицензи и безплатни преиздавания за целия срок на сертификата, което го прави икономически изгоден
- Поддържа се от повече от 99% от браузърите, както и повечето мобилни устройства
- Има мулти-домейн UC/SAN опции

Най-посещаваните домейни използват GeoTrust SSL сертификати повече от всички други компании, което показва, че те имат високо ниво на доверие. Това е ниско бюджетна компания, която е голяма и се фокусира върху сигурността. Можете да вземете евтин сертификат, без да се притеснявате за това колко е надежден, тъй като има много възможности и е лесно да се купи.