RapidSSL WildcardSSL Сертификат

RapidSSL WildcardSSL

Валидация
Домейн

Издаване
3 минути

Неограничено
преиздаване

Безплатен
печат

Съвместимост
99.3%

Зелена адресна лента

Защита с и без WWW

Защита ∞ поддомейн

Гаранция
$10 000

Описание

Този SSL сертификат ще ви позволи да защитите неограничени поддомейни, както и главния домейн, всички използващи един ай пи адрес. Затова Rapid SSL Wildcard Certificate предоставя голяма стойност за парите, тъй като е с по-ниска цена. Това означава, че онлайн транзакциите ще бъдат защитени, тъй като те ще имат 256-битово криптиране.

Закупуването на Rapid SSL Wildcard Certificate означава, че ще можете да добавяте защита към колкото поддомейна искате, стига те да са под едно и също име на главния домейн. Необходим е само 1 IP адрес, което се различава от стандартния SSL сертификат, за който са необходими 10 IP адреса за 10 поддомейна. След като имате SSL сертификат, регистриран на *.samplename.com, вие ще можете да защитите всеки сайт, който има site1.samplename.com.

Този сертификат дава стандартно 128/256 битово криптиране и предоставя автоматизирана услуга с изключително бърза валидация. Няма нужда от никакви документи, само е необходимо да потвърдите по електронна поща. Поради тази причина е възможно транзакцията да бъде приключена само за 3 минути. Ако закупите сертификат с покритие от няколко години, можете да спестите пари и време. Всеки сертификат се издава с безплатен знак-лого за сайта, с който можете да покажете на вашите клиенти, че могат да ви имат доверие. Той също така идва с $ 10,000 гаранция. Rapid SSL е дъщерно дружество на GeoTrust, които са добре позната компания. Проверете пълния списък на RapidSSL сертификатите на нашия уебсайт.