Сертификати от RapidSSL

RapidSSL SSL Сертификати
SSL сертификат Валидация Издаване Защита Цена/година
RapidSSL Standard Домейн Валидация 3 минути Единичен домейн 24.00 лв. Детайли
RapidSSL WildcardSSL Домейн Валидация 3 минути ∞ Поддомейни 220.00 лв. Детайли

RapidSSL SSL сертификати

RapidSSL сертификатът е криптографски протокол на компанията RapidSSL, осигуряваща защитен пренос на данни по интернет. Той се използва за създаването на сигурна връзка между клиент и сървър, например, в малък онлайн магазин. Този тип сертификат е SSL решение на ниска цена и чудесна комбинация от цена и качество. Закупувайки RapidSSL сертификат от нас, вие получавате възможността да изберете най-добрият начин за защита.

Предлагаме SSL сертификати, осигурени от водещи фирми, специализирани в областта на интернет сигурността. Най-популярните RapidSSL сертификати са на разположение на най-ниски цени, като и гарантирано връщане на парите обратно и гаранция.

Rapid SSL осигурява основно ниво на безопасност на посетителите на сайта с помощта на протокола HTTPS, иконата за заключено-затворено, и статичен знак за доверие, които са изтеглени и се показват на вашия сайт. Въпросите за сигурността в интернет са от голямо значение за клиентите на онлайн магазини. За да правят покупки свободно и да споделят поверителна информация, посетителите трябва да знаят, че може да се вярва на уебсайтовете. Инсталацията на такъв SSL сертификат на вашия уебсайт със сигурност ще засили чувството на спокойствие и нивото на доверие на посетителите. Броят на продажбите се увеличава с увеличаване на доверието на клиентите.

Като се има предвид ниската цена на Rapid SSL сертификатите можете да бъдете сигурни, че това е идеалното решение за обекти с малки обеми на продажбите и малки уеб проекти за електронна търговия. При избора на RapidSSL сертификат, прочетете внимателно информацията за неговия доставчик. Изберете най-подходящия сертификат, който ще отговаря на вашите нужди и ще предостави цялостна SSL защита на най-ниска цена и вие ще бъдете в състояние да увеличите доверието на потенциалните си клиенти и приходите на компанията.

Защо RapidSSL сертификати?
Тези сертификати потвърждават идентичността на връзката с името на домейна, за който те са поръчани. Предимствата на тези сертификати са ниската цена и бързото одобрение в рамките на минути, като се проверява само един домейн.

RapidSSL сертификатите са подкрепени от I.E. 5.01 +, Netscape 4.7 + и Mozilla 1 + и много други браузъри, така че има гарантирано 99 +% разпознаване на браузъра и до 256-битово криптиране за този вид SSL.

img

RapidSSL Сертификат

Rapid SSL сертификатът е много популярен. Той може да бъде издаден в рамките само на пет минути и може да осигури до 256-битово криптиране за вашия уеб сайт. Има 99.9% браузър разпознаване, включително Netscape 4.7+, IE 5.01+ и Mozilla 1+.

Научете повече

RapidSSL Wildcard Сертификат

Този SSL сертификат ще ви позволи да защитите неограничени поддомейни, както и главния домейн, всички използващи един ай пи адрес. Затова Rapid SSL Wildcard Certificate предоставя голяма стойност за парите, тъй като е с по-ниска цена. Това означава, че онлайн транзакциите ще бъдат защитени, тъй като те ще имат 256-битово криптиране.

Научете повече