Сертификати от Symantec

Symantec SSL Сертификати
SSL сертификат Валидация Издаване Защита Цена/година
Symantec Secure Site Бизнес Валидация 1-3 дни Мулти домейн 640.00 лв. Детайли
Symantec Secure Site PRO Бизнес Валидация 1-3 дни Мулти домейн 1520.00 лв. Детайли
Symantec Secure Site PRO EV Разширена Валидация 1-5 дни Мулти домейн 2200.00 лв. Детайли
Symantec Secure Site EV Разширена Валидация 1-5 дни Мулти домейн 1550.00 лв. Детайли
Symantec Secure Site Wildcard Бизнес Валидация 1-3 дни ∞ Поддомейни 3730.00 лв. Детайли

Symantec SSL сертификати

Symantec е водещ в индустрията SSL Доставчик. Компанията е основана в началото на 1982 от компютърни специалисти. Днес тя е една от най-големите софтуерни компании в света с повече от 18 600 служители в 50 страни. Symantec предлага малуер за сканиране и оценка на уязвимостта, the Norton Secured Seal, 24/7 поддръжка и експресно обновяване.

VeriSign променя своето бранд име на Symantec SSL сертификати. Symantec SSL ще ви позволи да да можете да прехвърляте данни сигурно и надеждно в интранет, екстранет и уеб сайтове. The Norton secured seal идва заедно със сертификата, така че вие ще имате едни от най-надеждните марки на вашия сайт.

Защо Symantec SSL сертификати?
Ако търсите най-добрите SSL сертификати на планетата, тогава вие сте попаднали на правилното място. Symantec винаги се грижат за качеството и доверието, затова те имат голяма подкрепа и екип мениджъри по продажбите. Банки, големи предприятия и държавни органи избират Symantec продукти. Ние предлагаме големи отстъпки за всички Symantec SSL сертификати.

img

Symantec Secure Site Сертификат

Symantec вече предлага VeriSign SSL сертификати. Това ще ви позволи да можете да предавате данни сигурно в интранет, екстранет и уебсайтове. Norton secured seal върви заедно със сертификата, така че вие ще имате една от най-надеждните марки на вашия уебсайт.

Научете повече

Symantec Secure Site EV Сертификат

Symantec Secure Site EV + SAN SSL сертификатът е чудесна възможност да ви се помогне да привлечете повече посетители на уебсайта ви чрез предоставяне на най-високо ниво на криптиране. Той осигурява 256-битово криптиране, държайки нещата колкото е възможно по-защитени. Поради факта, че той поддържа вашия сайт защитен, това ще означава, че клиентите са по-склонни да завършат онлайн транзакциите, които те искат да инвестират с вас.

Научете повече