Мулти домейн Сертификати

SSL сертификат Валидация Издаване Защита Цена/година
Comodo Multi-Domain SSL Бизнес Валидация 1-2 дни Мулти домейн 190.00 лв. Детайли
Comodo Multi-Domain EV SSL Разширена Валидация 1-7 дни Мулти домейн 460.00 лв. Детайли
GeoTrust TrueBusinessID SAN Бизнес Валидация 1-3 дни Мулти домейн 400.00 лв. Детайли
GeoTrust TrueBusinessID EV SAN Разширена Валидация 1-5 дни Мулти домейн 690.00 лв. Детайли
Symantec Secure Site Бизнес Валидация 1-3 дни Мулти домейн 640.00 лв. Детайли
Symantec Secure Site PRO Бизнес Валидация 1-3 дни Мулти домейн 1520.00 лв. Детайли
Symantec Secure Site PRO EV Разширена Валидация 1-5 дни Мулти домейн 2200.00 лв. Детайли
Symantec Secure Site EV Разширена Валидация 1-5 дни Мулти домейн 1550.00 лв. Детайли
Thawte Web Server SSL Бизнес Валидация 1-3 дни Мулти домейн 185.00 лв. Детайли
Thawte Web Server EV Разширена Валидация 1-5 дни Мулти домейн 355.00 лв. Детайли

Мулти-Домейн SSL сертификати

Мулти-Домейн SSL сертификати (SAN) са известни също като унифицирани комуникационни сертификати (UCC) или Multi-Domain SSL сертификати, разработени предимно за обезпечаване на всичките ви домейни / поддомейни само с един SSL сертификат. SAN SSL са напълно съвместими с Microsoft Office Communications Server и Microsoft Exchange продукти.

Можете да подсигурите различни общи наименования или имена на домейни само с един сертификат, работи с вътрешно име на мрежата и външни имена на домейни. Ние сме първата компания, която предоставя Wildcard Multi-Domain SSL, сега можете да защитите неограничени поддомейни под различни домейни. SAN SSL защитава до 200 домейни / записи.

img

Comodo Multi-Domain SSL Сертификат

Comodo Multi-Domain SSL ще ви даде възможност да защитите между 2 и 200 домейн имена. Няма да е необходимо да си губите времето с много различни сертификати, вие просто трябва да имате един, който да прави всичко. Възможно е да защитите всички домейн или общи имена с този сертификат.

Научете повече

Comodo Multi-Domain EV SSL Сертификат

Comodo Multi-Domain SSL с Разширена Валидация ще ви даде възможност да защитите между 2 и 200 домейн имена със зелена адресна лента. Няма да е необходимо да си губите времето с много различни сертификати, вие просто трябва да имате един, който да прави всичко. Възможно е да защитите всички домейн или общи имена с този сертификат.

Научете повече

GeoTrust TrueBusinessID SAN Сертификат

GeoTrust True BusinessID SAN ви дава възможността да защитите всичко до 25 отделни домейна, използвайки само един SSL сертификат. Можете да редактирате, добавяте и премахвате домейни, когато пожелаете.

Научете повече

GeoTrust TrueBusinessID EV SAN Сертификат

Този SSL сертификат ще позволи на вашия сайт да показва зелената адресна лента. Това ще даде на посетителите ви доверие в сигурността на сайта, която ще бъде на най-високо 256-битово ниво. Също така е възможно да се използва SSL сертификата GeoTrust True BusinessID EV SAN, за да защити до 25 домейна с помощта само на един сертификат.

Научете повече

img
img

Symantec Secure Site Сертификат

Symantec вече предлага VeriSign SSL сертификати. Това ще ви позволи да можете да предавате данни сигурно в интранет, екстранет и уебсайтове. Norton secured seal върви заедно със сертификата, така че вие ще имате една от най-надеждните марки на вашия уебсайт.

Научете повече

Symantec Secure Site EV Сертификат

Symantec Secure Site EV + SAN SSL сертификатът е чудесна възможност да ви се помогне да привлечете повече посетители на уебсайта ви чрез предоставяне на най-високо ниво на криптиране. Той осигурява 256-битово криптиране, държайки нещата колкото е възможно по-защитени. Поради факта, че той поддържа вашия сайт защитен, това ще означава, че клиентите са по-склонни да завършат онлайн транзакциите, които те искат да инвестират с вас.

Научете повече

Thawte Web Server SSL Сертификат

Имайки Thawte Web Server сертификатът, вие ще знаете, че всички данни, които се обменят по електронен път ще се пазят защитени. Той ще потвърди самоличността на вашия сайт на служителите, бизнес партньорите и други потребители. Възможно е да получите 256-битово криптиране за използване на интранет, мейл сървъри и други уеб приложения чрез този сертификат.

Научете повече

Thawte Web Server EV Сертификат

Той предлага изключително високо ниво на защита в зависимост от използвания браузър от клиента. Той предлага зелена адресна лента, така че клиентите могат веднага да видят, че уебсайта е безопасен и само сертификатите с Разширена Валидация (EV) осигуряват това. Отнема повече време за валидация, но си струва за сайтове, които се нуждаят от по-високо ниво на сигурност.

Научете повече

img