GeoTrust TrueBusinessID SAN Сертификат

GeoTrust TrueBusinessID SAN

Валидация
Бизнес

Издаване
1-3 дни

Неограничено
преиздаване

Безплатен
печат

Съвместимост
99.3%

Зелена адресна лента

Защита с и без WWW

Защита домейн или поддомейн

Гаранция
$1 250 000

SAN информация

4 включени домейна

-лв. за допълнителен

245 максимум

Описание

GeoTrust True BusinessID SAN ви дава възможността да защитите всичко до 25 отделни домейна, използвайки само един SSL сертификат. Можете да редактирате, добавяте и премахвате домейни, когато пожелаете.

Този SSL сертификат може да се използва за защита на OWA, Outlook, ActiveSync или SMTP Anywhere. Можете да защитите 25 общи имена и е удобно да имате само един сертификат, което спестява време и пари. GeoTrust SAN SSL Unified Communications SSL е проектиран за Microsoft Exchange или Microsoft Communications сървъри. Той е идеален за малки бизнеси с QA тест среди и споделени хостинг среди. Поради тази причина той може да защити само един сървър. Ще използва до 256-битово криптиране. Може да се инсталира бързо и лесно, както и с помощта на наръчници за инсталация, които правят всичко по-просто.

Възможно е да минат няколко минути преди да се появи катинара на браузъра и уебсайта да е защитен. Клиентите ще оценят това, че техните данни са подсигурени. Вие ще получите отличителен знак за сайта с час и дата, така че посетителите могат да проверят защитата, която имате.