Сертификати от GeoTrust

GeoTrust SSL Сертификати
SSL сертификат Валидация Издаване Защита Цена/година
GeoTrust QuickSSL Premium Домейн Валидация 8 минути Единичен домейн 125.00 лв. Детайли
GeoTrust TrueBusinessID Бизнес Валидация 1-3 дни Единичен домейн 160.00 лв. Детайли
GeoTrust TrueBusinessID Wildcard Бизнес Валидация 1-3 дни ∞ Поддомейни 720.00 лв. Детайли
GeoTrust TrueBusinessID EV Разширена Валидация 1-5 дни Единичен домейн 345.00 лв. Детайли
GeoTrust TrueBusinessID SAN Бизнес Валидация 1-3 дни Мулти домейн 400.00 лв. Детайли
GeoTrust TrueBusinessID EV SAN Разширена Валидация 1-5 дни Мулти домейн 690.00 лв. Детайли

GeoTrust SSL сертификати

GeoTrust е вторият по големина доставчик на дигитални сертификати в света. Той има над 100 000 клиенти по целия свят, които му се доверяват, че ще защити техните онлайн транзакции. Има редица сертификати и продукти, които да отговарят на различните нужди, така че независимо дали сте голяма или малка компания, на разположение има рентабилно решение.

Чрез закупуването на GeoTrust сертификат, вие получавате високо ниво на криптиране и сигурност, както и GeoTrust True Site Seal с дата/час, показан на вашия сайт, така че вашите клиенти могат да бъдат сигурни за безопастността на данните, които споделят с вас. Истинският geo trust SSL сертификат, подписан от авторитетен световен SSL доставчик (GeoTrust) може да повиши нивото на доверие на клиентите на сайта, както и да защитава данните (поверителни данни, пароли).

GeoTrust SSL сертификатът е идеално подходящ за: - Сайтове за електронна търговия; - Корпоративни сайтове; - Старт-ъп ресурси.

Широката гама от дигитални GeoTrust SSL сертификати позволява рентабилно да увеличите сигурността на транзакциите на организации от всякакъв мащаб. Той е съвместим с мобилни устройства и браузъри на смартфони.

Има различни GeoTrust SSL сертификати в зависимост от вида на валидиране: Домейн Валидация; Бизнес Валидация (Организация); SSL сертификати с Разширена Валидация (защитава единични домейни, поддомейни и SAN).

Също така, можете да изберете вида на сертификата в зависимост от вашите нужди и тип бизнес: GeoTrust QuickSSL Premium; GeoTrust True BusinessID с EV; GeoTrust True BusinessID; GeoTrust True BusinessID Wildcard; Научете повече за GeoTrust SSL на www.geotrust.com и използвайте опцията за сравнение, за да решите кой е правилният сертификат и да подобрите ефективността на бизнеса. Можете да получите повече информация на www.geotrust.com

Защо GeoTrust SSL сертификати?
GeoTrust е много популярна SSL компания, тъй като тя е собственост на Symantec (VeriSign). GeoTrust също има свои собствени под-компании, наречени RapidSSL и RapidSSL Сертификати, които също са налични в нашия SSL магазин.

Препоръчваме да използвате GeoTrust продуктите, когато искате да покажете, че вашата компания е ратифицирана, тъй като тя носи по-голямо доверие към вашия уеб сайт, продукти и марка. Моля не забравяйте, че Бизнес Валидацията отнема поне 2-3 работни дни.

img

GeoTrust QuickSSL Premium

GeoTrust Quick Premium SSL сертификатът е много популярен. Той дава възможност на вашия сайт да бъде защитен за браузъри, използващи настолни компютри и мобилни телефони и предлага 256-битово криптиране. Това ще даде възможност на клиентите да се доверят на вашия сайт и с радост да позволяват информацията да бъде прехвърлена чрез него.

Научете повече

GeoTrust TrueBusinessID EV

GeoTrust True Business EV SSL сертификатите ще ви позволят да имате зелена адресна карта на вашия сайт, което ще увеличи доверието на хората, посещаващи сайта ви и ще ги насърчават да купуват повече. Този Truebusiness ID EV SSL сертификат осигурява 256-битово криптиране.

Научете повече