RapidSSL Standard Сертификат

RapidSSL Standard

Валидация
Домейн

Издаване
3 минути

Неограничено
преиздаване

Безплатен
печат

Съвместимост
99.3%

Зелена адресна лента

Защита с и без WWW

Защита домейн или поддомейн

Гаранция
$10 000

Описание

Rapid SSL сертификатът е много популярен. Той може да бъде издаден в рамките само на пет минути и може да осигури до 256-битово криптиране за вашия уеб сайт. Има 99.9% браузър разпознаване, включително Netscape 4.7+, IE 5.01+ и Mozilla 1+.

Сертификатът ще ви даде 256 битово криптиране с изключително бърз процес на валидация. Не е необходимо да имате каквито и да било одобрени документи, което го прави много по-бърз, като просто трябва да валидирате акаунта си чрез и-мейл. Следователно е възможно да си получите сертификата в рамките на 3 минути по всяко време на деня или нощта във всеки ден от годината. Възможно е да се купи сертификат, който дава защита за повече от една година и това може да се окаже по-евтино. С всеки сертификат ще получите знак лого за сайта безплатно и можете да го използвате, за да покажете на вашите клиенти, че може да ви се има доверие.

Те са по-склонни да купуват от вас, ако могат да ви се доверят и по този начин това това би могло да направи голяма разлика за вашия бизнес. Има $ 10 хиляди гаранция. С RapidSSL, който е дъщерно дружество на GeoTrust можете да бъдете сигурни, че фактът, че е евтин, не означава, че той е с лошо качество. Проверете всички RapidSSL сертификати на нашия сайт.