GeoTrust TrueBusinessID Wildcard Сертификат

GeoTrust TrueBusinessID Wildcard

Валидация
Бизнес

Издаване
1-3 дни

Неограничено
преиздаване

Безплатен
печат

Съвместимост
99.3%

Зелена адресна лента

Защита с и без WWW

Защита домейн и ∞ поддомейн

Гаранция
$1 250 000

Описание

GeoTrust Wildcard SSL ще ви даде възможност за защита на много поддомейни само с един сертификат. Той осигурява 256-битово криптиране за множество сайтове на същия сървър. Можете да спестите много време, както и пари, като просто използвате един сертификат.

GeoTrust TrueBusiness Wildcard позволява вашия SSL сертификат да бъде издаден бързо, докато напълно автентифицира вашия бизнес на първо място. Те ще ви дадат възможността да защитите неограничени поддомейни на същия сървър, които са под домейн име от второ ниво. Те ще издадат * .sampledomain.com и защитят много от другите уебсайтове, които имат други думи, на мястото на *.

Сертификатът се инсталира бързо и лесно. Има наръчници за инсталация, които ви дават инструкции какво да правите. След като го инсталирате, ще се появи затворен катинар на браузъра и вашите клиенти ще знаят, че техните данни са защитени. Вие също така ще получите безплатен знак за сайта, който има дата и актуална информация за него. Пълен списък на всички Wildcard SSL сертификати.