Symantec Secure Site Сертификат

Symantec Secure Site

Валидация
Бизнес

Издаване
1-3 дни

Неограничено
преиздаване

Безплатен
печат

Съвместимост
99.3%

Зелена адресна лента

Защита с и без WWW

Защита домейн или поддомейн

Гаранция
$1 750 000

Описание

Symantec вече предлага VeriSign SSL сертификати. Това ще ви позволи да можете да предавате данни сигурно в интранет, екстранет и уебсайтове. Norton secured seal върви заедно със сертификата, така че вие ще имате една от най-надеждните марки на вашия уебсайт.

- Верификация на вашата бизнес идентичност и собственост на домейн
- До 256-битово криптиране, което осигурява транзакциите да са защитени
- Norton secured seal, който има Symantic Seal-in-Search, което ще даде на клиентите сигурност
- Малуер сканиране на уебсайта на ежедневна база, за да знаят клиентите, че вие искате да ги пазите в безопасност
- 30-дневна гаранция за връщане на парите, поддръжка 24 часа на ден, 7 дни в седмицата с експресно обновяване на разположение
- CSR’s се генерира автоматично и сертификатите се инсталират от Symantic SSL Assistant, който може да бъде свален от Knowledge Centre.
- Той също така върви с $1,000,000 гаранция, безплатно анулиране и замяна, и проверка на SSL инсталацията


Основните ползи от използването на Symantec SSL сертификати са:

- Предлага едно единствено решение за сигурност, което ще насърчи клиентите да купуват от вашия уебсайт. Norton secured seal и seal-in-search технологията подпомагат това, тъй като премиум SSL сертификатът и малуер сканирането карат клиентите да се чувстват сигурни и защитени. Потенциалните клиенти ще бъдат по-склонни да търсят в сайта и да купуват неща точно поради тази причина.
- Norton seal се ползва с доверието на хората по целия свят. Това е една от от най-доверените марки в интернет, в действителност е видяна над половин милиард пъти на ден в повече от 170 страни. Това значи, че повечето хора, които посещават вашия сайт, ще знаят какво означава това. Seal-in-Search ще покаже знака до вашия линк, когато става въпрос за браузъри, за да докаже, сигурността на посетителите ви. Също така ще покаже преглежданите страници на продукта и партньорските шопинг сайтове.
- Поддръжка на клиенти е достъпна през цялото време, така че можете да получите цялата помощ, от която се нуждаете, когато имате нужда от нея. Можете да влезете в центъра за доверие и ще можете лесно да управлявате профила си, където можете да направите ъпгрейд, да обновявате, активирате и купувате услуги лесно. Възможно е да използвате експресно подновяване и автоматично подновяване, което ускорява нещата.

SSL сертификатите за сигурност на сайта осигуряват защита за предаване на данни и малуер сканиране. Това позволява на клиентите ви да видят, че сайтът е безопасен и те ще бъдат по-склонни да купуват неща от него. Има редица сертификати, от които да избирате и е възможно да сравнявате продуктите и техните цени, така че можете да изберете най-подходящите за вас и вашите клиенти.