Symantec Secure Site PRO EV Сертификат

Symantec Secure Site PRO EV

Валидация
Разширена

Издаване
1-5 дни

Неограничено
преиздаване

Безплатен
печат

Съвместимост
99.3%

Зелена адресна лента

Защита с и без WWW

Защита домейн или поддомейн

Гаранция
$1 750 000

Описание

Symantec Secure Site PRO EV + SAN е най-доброто решение за най-високо ниво на защита на уебсайт; ще привлечете повече клиенти към вашия уебсайт, давайки им увереност да завършат своите транзакции. Symantec Secure Site PRO EV SSL сертификат не е просто един SSL сертификат за онлайн бизнес и защита, Symantec помага да се насочва трафика към вашия уебсайт с намаляване на изоставените транзакции.

Secure site е премиум SSL с Trust Seal Logo, ежедневен малуер скан на уебсайта и Seal in Search технология. Symantec е най-доверения SSL сертификат в света. Symantec Seal е марката, която се ползва с най-голямо доверие в Интернет, тя се вижда около 250 милиона пъти на ден в 160 страни за повече от 90 хиляди сайтове.

Безплатно премиум ниво на поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа 7 дни в седмицата. Centralized Symantec Trust Center ви осигурява по-добър контрол на вашите SSL сертификати, Trust Seal. Използвайки Gogetssl SSL управление, вие можете да поръчвате/подновявате вашият SSL сертификат, да актуализирате настройките на профила и информацията за плащането. 40-битово криптиране е минимум за Стандартни Symantec SSL сертификати, но в действителност то е до 256-битово. 40-битово криптиране е достъпно за много стари браузъри.