Thawte Web Server EV Сертификат

Thawte Web Server EV

Валидация
Разширена

Издаване
1-5 дни

Неограничено
преиздаване

Безплатен
печат

Съвместимост
99.3%

Зелена адресна лента

Защита с и без WWW

Защита домейн или поддомейн

Гаранция
$1 500 000

Описание

SSL сертификатите осигуряват сигурност и корпоративните и правителствени служби се нуждаят от най-доброто. Thawte SSL EV SSL сертификатът осигурява високо ниво на сигурност с 256-битова защита.

Той предлага изключително високо ниво на защита в зависимост от използвания браузър от клиента. Той предлага зелена адресна лента, така че клиентите могат веднага да видят, че уебсайта е безопасен и само сертификатите с Разширена Валидация (EV) осигуряват това. Отнема повече време за валидация, но си струва за сайтове, които се нуждаят от по-високо ниво на сигурност.

Поддържа онлайн бизнеса поверителен – много хора се притесняват за техните лични данни, които обикалят из Интернет. SSL сертификатът криптира тази информация, така че, когато преминава през уеб сървъра, тя е прикрита. Това означава, че ако се пресрещне, ще е трудно да се разбере каква информация се крие там.

Формира доверие – Thawte SSL сертификатът дава на вашите клиенти по-голямо доверие в бизнеса ви. Те ще видят, че Thawte потвърждава вашата идентичност, което ще им позволи да знаят, че сайта е ваш и поради това те могат да ви се доверят.

Доверие в Thawte - Thawte е в бизнеса от 1996 г. насам и е осигурявал сигурността на хиляди малки предприятия. Можете лесно да купите от тях, както и ще получите експертна помощ, ако имате нужда от нещо, така че нещата стават бързо и лесно. Също така ще ви бъдат изпращани бележки за обновяване на време, така, че да бъдете сигурни, че уебсайта ви е винаги защитен и можете да управлявате профила си онлайн, за да направим нещата по-лесни за вас.