Comodo PositiveSSL Wildcard Сертификат

Comodo PositiveSSL Wildcard

Валидация
Домейн

Издаване
3 минути

Неограничено
преиздаване

Безплатен
печат

Съвместимост
99.3%

Зелена адресна лента

Защита с и без WWW

Защита домейн и * поддомейни

Гаранция
$10 000

Описание

Това е най-евтиният wildcard SSL сертификат, който можете да закупите, като той е с добро качество и можете да го получите бързо. В рамките на три минути ще разполагате със 128-битов сертификат, готов за употреба, с перфектна браузър съвместимост. Comodo Positive SSL Wildcard сертификатът позволява да го получите бързо и лесно.

Този SSL сертификат ще ви позволи да работите с неограничен брой поддомейни, уверявайки ви, че целият уебсайт е защитен. Само трябва да имате един ай пи адрес и така ще си спестите време и пари, използвайки този сертификат. Comodo Positive SSL Wildcard сертификатът ще защити неограничен брой поддомейни и по този начин ще получите голяма стойност за парите си.

Тъй като това е сертификат с Домейн Валидация, не е необходимо да изпращате никаква документация, и това ускорява процеса. Само трябва да потвърдите по и-мейл и става много бързо. Вие ще получите безплатна регистрация в IdAuthority с вашия Positive SSL сертификат.

Всеки един от сертификатите е мощен и силен. Те имат висока браузър разпознаваемост и са съвместими с 99.3% от браузърите. Много компании ще таксуват много повече пари за сертификат с такива видове функции. Можете много бързо да получите 128-битово криптиране за защита и да го кажете на вашите клиенти чрез показването на знак на вашия сайт. Знакът е безплатен и ще ви даде възможност да покажете, че вие използвате Comodo – компания с голямо доверие, ззащитаваща вашият сайт. Проверете всички Wildcard SSL сертификати тук.