Comodo Essential Wildcard SSL Сертификат

Comodo Essential Wildcard SSL

Валидация
Домейн

Издаване
3 минути

Неограничено
преиздаване

Безплатен
печат

Съвместимост
99.3%

Зелена адресна лента

Защита с и без WWW

Защита домейн и * поддомейни

Гаранция
$10 000

Описание

Това е най-евтиният wildcard в света, издава се бързо и е с високо качество. Сертификатът е 256-битов и има отлична браузър съвместимост. Той може да бъде издаден в рамките на 3 минути и затова е много бърз и лесен начин за Comodo защита за вашия уеб сайт.

Този SSL сертификат е „wildcard“, което означава, че може да защити неограничен брой домейни и поддомейни, дори ако те не са на един и същ сървър. Това може да излезе много по-евтино, отколкото купуването на много индивидуални сертификати. Не е включена документация към вашето заявление. Просто трябва да потвърдите по и-мейл и тогава вече всичко е готово. Вие също така ще получите безплатна регистрация в IdAuthority.

Всеки един от сертификатите е мощен и силен и има високи нива на разпознаване от браузърите. Те са съвместими с 99.3% от браузърите и си заслужават парите в сравнение с някои други сертификати, които дават по-ниска услуга за повече пари. Всеки клиент ще получи безплатен Comodo знак за сайта, който ще показва на посетителите, че уебсайтът има 128-битова защита. Това лого ще означава, че потребителите ще бъдат по-склонни да се доверят на сайта, тъй като е всеизвестно. Проверете списъка на Wildcard сертификатите.