Comodo PositiveSSL Сертификат

Comodo PositiveSSL

Валидация
Домейн

Издаване
3 минути

Неограничено
преиздаване

Безплатен
печат

Съвместимост
99.3%

Зелена адресна лента

Защита с и без WWW

Защита домейн или поддомейн

Гаранция
$10 000

Описание

Сертификатът Comodo Positive SSL е най-евтиният SSL сертификат, който е бърз и висококачествен. Той е 256-битов сертификат и има голяма браузър съвместимост. Възможно е да го получите работещ в рамките само на три минути и бързо и лесно да го настроите.

Comodo Positive SSL сертификатът е входно ниво едно, което дава възможност за SSL Домейн Валидация. Той предоставя жълто ключе на адресната линия, така че клиентите могат да видят, че техните данни се държат поверителни и криптирани. Това е правилният избор за малки онлайн магазини или сайтове на входно ниво. Не са необходими документи, за да го получите.

Той осигурява рентабилен начин за увеличаване на доверието на вашия сайт. Той си струва парите, тъй като не е твърде скъп, но в същото време предоставя качествен продукт. Той е един от най-популярните продукти в IT сигурността и ще ви помогне да спестите време и усилия. Той ще ви помогне да защитите вашия уеб сайт, който е само на един домейн и ще защитава различни части от него.

Бърза настройка - Positive SSL сертификатите не удостоверяват бизнеса, но осигуряват Домейн Валидация, което означава, че те се настройват бързо. Можете да сте сигурни, че получавате голям обхват, тъй като SSL се ползва положително с доверието на 99.3% от Интернет населението. Много други компании таксуват много повече за продукт, който е толкова висококачествен.

Доверие на клиентите – чрез показване на положителния SSL печат на сайта, вие ще можете да покажете на клиентите, че имате 128-битово криптиране, което ще им даде увереност. Те ще знаят, че онлайн транзакциите ще бъдат безопасни.

Поддръжка – Comodo има добро обслужване на клиенти и техническа поддръжка. Това означава, че ще можете да получите помощ за всички проблеми, които имате, когато купувате, инсталирате и използвате SSL сертификата, който сте закупили.