Comodo InstantSSL Premium Сертификат

Comodo InstantSSL Premium

Валидация
Бизнес

Издаване
1-2 дни

Неограничено
преиздаване

Безплатен
печат

Съвместимост
99.3%

Зелена адресна лента

Защита с и без WWW

Защита домейн или поддомейн

Гаранция
$250 000

Описание

InstantSSL сертификатите са предназначени за защита на водещи интернет сайтове и корпоративни мрежи с 128/256 битово криптиране. Защитават уеб сървъри с професионално решение с доверието на 99% от съвременните браузъри. 250,000$ гаранция е на лице с InstantSSL Premium. Текущият SSL може да защити не само домейн името, но и ай пи адреса, така че сам по себе си е доста уникален.

Вземете приоритетна SSL инсталация чрез телефон и имейл поддръжка напълно БЕЗПЛАТНО с Fast Track Support. Предлага се само с Premium продукт. InstantSSL сертификатът е продукт с Бизнес Валидация, процесът на издаване може да отнеме 1-2 работни дни. На разположение са неограничени преиздавания с всеки Comodo продукт.

HackerGuardian сканиране на уязвимостта – вземете този инструмент безплатно с Comodo продукт и направете пет безплатни сканирания на три IP адреса. Ако искате да тествате и валидирате PCI съответствието за потенциални заплахи за сигурността, тогава този инструмент е отлично решение. InstantSSL е оборудван с отличително (нестандартно) динамично Comodo Trust Logo.