Comodo InstantSSL Сертификат

Comodo InstantSSL

Валидация
Бизнес

Издаване
1-2 дни

Неограничено
преиздаване

Безплатен
печат

Съвместимост
99.3%

Зелена адресна лента

Защита с и без WWW

Защита домейн или поддомейн

Гаранция
$50 000

Описание

InstantSSL сертификатите са създадени да защитават сайтове и мрежи с 128/256 битово криптиране. Те предоставят професионално решение за сигурност, която се ползва с доверието на 99% от съвременните браузъри. Може да отнеме 1-2 работни дни, за да бъдат издадени. Вие ще получите БЕЗПЛАТЕН EV Ъпгрейд с всяка поръчка.

Comodo SSL сертификатите ще осигурят доверие за вашия уебсайт, така че вашите клиенти ще знаят, че техните данни са защитени. Това ще означава, че ще правите повече продажби, тъй като повече хора ще са склонни да споделят своята финансова информация с вас. Това е най-доброто решение за корпоративни мрежи и водещи интернет сайтове.

InstantSSL сертификатът осигурява защитен канал за комуникация между клиентите и уебсайта, което означава, че онлайн плащания и друго предаване на поверителни данни могат да се правят с увереността, че няма да бъдат прекъснати. Instant SSL сертификатът е едно от най-добрите решения за това и отговаря на изискванията дори и за професионални сайтове. InstantSSL може да бъде регистриран за до три години, така че не трябва да помните, за да го подновите.