Сертификати от COMODO

COMODO SSL Сертификати
SSL сертификат Валидация Издаване Защита Цена/година
Comodo PositiveSSL Домейн Валидация 3 минути Единичен домейн 12.50 лв. Детайли
Comodo PositiveSSL Wildcard Домейн Валидация 3 минути ∞ Поддомейни 178.60 лв. Детайли
Comodo Essential SSL Домейн Валидация 3 минути Единичен домейн 25.00 лв. Детайли
Comodo Essential Wildcard SSL Домейн Валидация 3 минути ∞ Поддомейни 195.00 лв. Детайли
Comodo InstantSSL Бизнес Валидация 1-2 дни Единичен домейн 65.00 лв. Детайли
Comodo InstantSSL Pro Бизнес Валидация 1-2 дни Единичен домейн 95.00 лв. Детайли
Comodo InstantSSL Premium Бизнес Валидация 1-3 дни Единичен домейн 115.00 лв. Детайли
Comodo Multi-Domain SSL Бизнес Валидация 1-2 дни Мулти домейн 190.00 лв. Детайли
Comodo EV SSL Разширена Валидация 1-7 дни Единичен домейн 295.00 лв. Детайли
Comodo Multi-Domain EV SSL Разширена Валидация 1-7 дни Мулти домейн 460.00 лв. Детайли
Comodo Multi-Domain Wildcard SSL Бизнес Валидация 1-3 дни ∞ Поддомейни 400.00 лв. Детайли
Comodo SSL Certificate Домейн Валидация 3 минути Единичен домейн 140.00 лв. Детайли

Comodo SSL сертификати

Comodo предоставя Internet Security Software в много форми, така че да бъдат разпознавани от много хора като компания, на която могат да се доверят. Те имат 600 служители, които помагат на лица и бизнеси; големи и малки да станат по-сигурни чрез предлагане на и-мейл защита, hosted DNS, PKI Мениджмънт, SSL сертификати, защитени съобщения и много други услуги. Повече информация може да бъде намерена на техния уебсайт.

Comodo е един от най-големите центрове за сертифициране, които доставят софтуерни и Comodo SSL сертификати, за да осигурят надеждността и безопасността в Интернет. Comodo SSL сертификат е криптирана връзка между сървъра и браузъра на вашите клиенти, или например, между вашия и-мейл сървър и и-мейл софтуер на членовете на персонала ви. Той гарантира целостта, автентичността и поверителността на данните, които предавате и получавате. Comodo сертификатите са подходящи за повечето сайтове, които изискват криптиране.

Компанията предлага широка гама от Comodo сертификати, започвайки от евтини Comodo Essential до EV сертификати с разширена валидация, които ще отговарят на нуждите на всеки клиент:

Comodo EV SGC Certificate (новия стандарт на Comodo SSL серт разработен за банки, уебсайтове на големи фирми, както и сайтове за електронна търговия); Comodo Instant SSL (перфектно ще подхожда на малки и средни бизнес уебсайтове и мейл сървъри). Може да се прилага само за едно сървър име); Comodo Positive SSL (стандартен Comodo SSL сертификат за интранет сървъри и уебсайтове на частни лица); Comodo Positive SSL Wildcard (евтин Comodo SSL сертификат, който гарантира сигурността на поддомейните на един домейн. За вътрешни интранет сървъри и уеб сайтове на частни лица); Comodo Positive SSL UCC / SAN (Сертификат, разработен за Microsoft Exchange и Office Communication Server. Включва 5 домейна); Comodo Premium SSL Wildcard (най-добре е поддомейните да се подсигурят с едно домейн име); Comodo SGC SSL Wildcard (е идеален за защита на няколко поддомейна на домейн с едно име); Comodo Trial EV SSL (новият стандарт на SSL сертификати за банки, онлайн магазини и уебсайтове на големи компании), и много други.

Може да проверите пълния списък с оферти за SSL сертификати Comodo, за да изберете кой е най-подходящия за вас. Comodo разработва SSL сертификати за различни платформи и гарантира високо квалифицирана техническа поддръжка. Повече информация можете да получите на www.comodo.com

Защо Comodo сертификати? Няма толкова много SSL марки в света, но Comodo заема голяма част от пазара, тъй като е известен като SSL CA. Ние работим с тях последните години и като стратегически партньор на Comodo можем да уверим нашите клиенти и партньори, че са в безопасност. Предлагаме марката Comodo на всички типове клиенти, като започнем от физически лица с малки уебсайтове до корпоративни клиенти с много потребителски нужди.

Comodo не добавя бранд име към цената на всеки SSL, затова е много по-евтин от други добре познати SSL CA. Ние сме доволни от автоматичните процеси Comodo API, тъй като можем да осигурим SSL в рамките на 3-5 минути за всички.

img

Comodo PositiveSSL Сертификат

Сертификатът Comodo Positive SSL е най-евтиният SSL сертификат, който е бърз и висококачествен. Той е 256-битов сертификат и има голяма браузър съвместимост. Възможно е да го получите работещ в рамките само на три минути и бързо и лесно да го настроите.

Научете повече

Comodo EssentialSSL Сертификат

Comodo Essential SSL е евтин сертификат, който много лесно може да се инсталира на вашия уебсайт. Сертификатът е 256-битов и има пълна съвместимост с браузърите. Много бързо можете да се сдобиете с него, тъй като можете да го получите само за 5 минути, след като сте го заплатили.

Научете повече