Comodo Multi-Domain Wildcard SSL Сертификат

Comodo Multi-Domain Wildcard SSL

Валидация
Бизнес

Издаване
1-3 дни

Неограничено
преиздаване

Безплатен
печат

Съвместимост
99.3%

Зелена адресна лента

Защита с и без WWW

Защита домейн и * поддомейн

Гаранция
$250 000

SAN информация

2 включени домейна

-лв. за допълнителен

248 максимум

Описание

Comodo Multi-Domain Wildcard SSL е първият SSL в света, който ще ви позволи да защитите неограничени поддомейни под няколко домейна от 3 до 100 домейна. Това означава, че няма да се налага да се справяте с множество сертификати и така нещата са много по-лесни. Възможно е да се защитят всички домейн или общи имена, използвайки само един сертификат. В цената вече са включени 3 домейна:

Comodo Multi-Domain Wildcard SSL сертификат е перфектен за компании, които имат много домейн имена на един и същи сървър. Те ще осигурят голяма сигурност и доверие на клиентите, без наличието на толкова голям разход. Comodo е единствената компания, която ще осигури всичко - до 100 домейн имена в един сертификат.
- *.domain.com, *domain2.com, *.domain3.com
- yourname.com или www.yourname.com
- mail.yourname.com;
- server name, пример: myserver01
- autodiscover.yourname.com;
- exchange1.yourname.local
- и други.

Comodo Multi-Domian Wildcard SSL също така има поддръжка на Относно алтернативни имена, които също могат да бъдат наричани унифицирани комуникационни сертификати (UCC). Те са разработени за Microsoft Exchange и Microsoft Office Communications Server продукти. Възможно е да се защитят домейн имена или общи имена само с един единствен сертификат. Това се отнася за външните домейн имена и за вътрешните мрежови имена.