Comodo InstantSSL Pro Сертификат

Comodo InstantSSL Pro

Валидация
Бизнес

Издаване
1-2 дни

Неограничено
преиздаване

Безплатен
печат

Съвместимост
99.3%

Зелена адресна лента

Защита с и без WWW

Защита домейн или поддомейн

Гаранция
$100 000

Описание

Тези Pro сертификати имат всички характеристики на стандартните Instant SSL сертификати, но имат по-висока гаранция за до $ 100,000. Това означава, че те са най-доброто решение за фирми, които искат да покажат на своите клиенти, че имат по-висока гаранция, но също така не са толкова скъпи. Вие ще получите безплатен EV ъпгрейд с всяка поръчка.

- Бизнес валидиран сертификат
- 2058-битови подписи; най-високата ефективност с 256-битово криптиране
- Разпознаване от 99.9% от мобилни устройства и браузъри
- Безплатен знак за сайта, за да покажете на клиентите, че нещата са сигурни
- Сървър лицензите са неограничени
- Приоритетна телефонна поддръжка
- Гаранция от $100,000
- Гаранция за връщане на парите в срок от 30 дни без задаване на въпроси
- Безплатен EV SSL ъпгрейд


Comodo SSL сертификатът ще предостави на вашите клиенти данни с най-високото възможно ниво на криптиране. Всеки един от сертификатите има NIST препоръчани 2048-битови подписи и до 256-битово криптиране на данните, които се изпращат.

Има знак за сайта, който показва, че той е сигурен. Когато мишката се задържи над този знак, той показва вашата заверена бизнес информация. С Comodo има много популярна антивирусна, инсталирана на 25 милиона домашни компютри и мобилни телефони, което означава, че много хора вече го свързват със сигурност и безопасност. Това означава, че известното бранд име ще може не само да защити вашия бизнес, но и да повиши доверието на вашите клиенти във вас.

Вие ще можете да получите първокласна техническа помощ по време на процеса. Включително, когато кандидатствате, както когато го инсталирате и след като той работи на вашия сайт. Има и 30-дневна гаранция за връщане на парите обратно. Това означава, че, ако не сте доволни от покупката си, поради каквато и да е причина, вие можете да вземете парите си обратно, стига да се свържем в рамките на 30 дни от закупуването на SSL сертификата.